Nga Shqipëria

Elisabeta Gjoni pyetet në prokurori

Nga ora nëntë e mëngjesit deri në orën 11.30, anëtarja e fundit e Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë, Elisabeta Gjoni është pyetur nga prokurorët e njësisë task forcë jo vetëm si një ndër shtatë anëtarët e këtij këshilli, por edhe për detyrën e zëvendës-guvernatores. Zonja Gjoni, aktualisht guvernatore e

Aktualitet

BE zgjeron sanksionet ndaj Rusisë

Bashkimit Evropian miratoi vendosjen e më shumë sanksioneve ndaj Rusisë, por do të vonojë zbatimin e tyre derisa të bëjë një vlerësim të armëpushimit mes qeverisë së Ukrainës dhe separatistëve pro-rusë. Sanksionet e reja kanë në shënjestër kompanitë shtetërore të naftës Rosneft dhe Transnet, njësi të gjigantit rus të gazit

Nga Komuniteti

Dashuria pa kushte e Shpresa Ymerit

Tirane, 9 Korrik/ATSH/.- Shpresa Ymeri ndihet krenare që është lindur në Vlorë. Sot bankiere në Filadelfia thotë se e përcjell origjinën përmes kujtimeve dhe bisedave në jetën e përditshme, por edhe gjatë prezantimit me të panjohur. Nuk mjaftohet duke përsëritur “jam nga Shqipëria”, por e bën të njohur atdheun duke